Info

Wie

Kitchen Witchery begon met Betsy die zich bezighoudt met alternatieve geneeskunde en doe-het-zelf. Betsy reageerde op wasmiddelen in haar wasmiddel toen ze zich realiseerde hoeveel chemicaliën (wasmiddelen) er in haar producten voor persoonlijke verzorging zaten, die ze thuis begon te maken. Betsy houdt het graag zo simpel mogelijk door ingrediënten te gebruiken die herkenbaar zijn en rekening houden met het milieu. Kitchen Witchery is een klein bedrijf dat een traditionele techniek voor het maken van zeep gebruikt die bekend staat als koud proces. Dit wordt bereikt door hoogwaardige plantaardige oliën te combineren met loog en water. Kitchen Witchery-zepen worden in kleine batches gemaakt en worden minimaal 6 weken uitgehard voordat ze met je naar huis gaan.

Wat

Kitchen Witchery-zepen zijn veganistisch en "overwegend natuurlijk", onze huidige lijn bevat vele etherische oliecombinaties die in elk huis passen. "Meestal natuurlijk?" Veel mensen en bedrijven gooien het woord natuurlijk om en het betekent veel dingen en niets. De meeste ingrediënten die we gebruiken zijn natuurlijk, wat betekent dat onze oliën en boters gemakkelijk te herkennen zijn aan hun vorm in de natuur, niet overdreven verwerkt of met toegevoegde conserveermiddelen; van de sheaboter tot de etherische oliën. Sommige ingrediënten die we gebruiken, worden echter als minder of niet 'natuurlijk' beschouwd, ingrediënten zoals loog (NaOH is de katalysator die de oliën tot zeep maakt) en geuroliën. We gebruiken momenteel slechts twee geuroliën; Sandelhout, omdat ze het risico lopen te veel te oogsten en kaneel, omdat plaatselijk ppl erg gevoelig kan zijn.

We zullen altijd proberen de impact van ons bedrijf op het milieu te verminderen. Het verminderen van de "kosten" van het creëren in termen van afval, verpakking en ingrediënten die proberen het milieu zo min mogelijk te schaden.

Waarom

Tijdens mijn studie Alternatieve geneeskunde leerde ik hoeveel mensen gevoelig zijn voor verschillende wasmiddelen, waaronder ikzelf. Wat ik niet wist, was dat het maken van zeep erg leuk is !! Het combineren van verschillende oliën en ingrediënten om een ​​voedende en reinigende zeep te maken is het halve plezier! Na een kuur van zes weken kunnen we echt genieten van elk kunstwerkje.

 

© 2020 - 2024 KitchenWitchery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel